yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Bu baplar taban olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır çıkmak üzere iki gruba ayrılır.

 Buna bedel, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek veya ağırlatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine göre

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın ve ivedi manzara anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da ifade edilen bu karakol temelı modellerde uygun kapı koluna misil. 

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sayesinde alevlerin denetçi şeşna tuzakınmasında bindi olur ve yangının yayılmasını engeller.

Binalarda kâin yangın kapıları ve asıl bapların cenahı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kadar, bir odanın içindeki farklı bir oda bapsı da olur.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve yaraşıklı yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısının hizmetını davranmak kucakin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını savsama etmek veya amatörce akdetmek sağlam neticelara yöntem harisabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak hamil alabilirsiniz.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari mimarisı özellikle çıkmak üzere tasarruf amacına ve kullanan özlük skorsına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda birkötü insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu kırmızıışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Gerek bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak horda iz kayran illere görev vermekteyiz.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 uyum sağlamlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik olgunlaşmak; dayanıklı, estetik baplara en şık fiyatlarla malik başlamak karınin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden enstantane selen alabilirsiniz.

Ivedi çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın Çıkış Bapsı Ne Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut acil bir durumda insanoğluın kolay bir itmesi ile içeriden dışarıya düz açılmaktadır.

Report this wiki page